Имейл: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108
Начало > Новини > Съдържание

Промишленост новини

Доставяне ви най-добрият начин да зелени стоки Квалифицирани видове риба Дайте храна на пелети настрана Формулиране

Dec 22, 2017

Почти всички риби дават храна на пелети на пазара е по-ниско отношение към устойчивостта на водата, заедно с лесно да стане по-голям, ако е потопен с h2o. В резултат на това, разтворимите витамини и минерали вероятно ще бъдат извлечени добре от вашата пелета. Повечето от тях ще доведат до източник на липса на храна, заедно с екологични проблеми в резервоарите за риба или дори в рибарници. В резултат на това изглежда, че се извършва работа, за да се намали степента, свързана с дразненето, заедно с употребата на минерали, тъй като периодът на окачване всъщност се максимизира. По отношение на тази цел се правят няколко различни подготовки за подхранване на морски дарове, както и тествани по време. Методът се основава на чести средства, например царевично брашно, соево брашно и тапиоково брашно. За да се постигне стабилност на водата преносим компютър безцелно известно време и да се намали способността перолат, ръчно масло стеарин е допълнително да бъде основен тема съединение за това изследване. Действителният резултат показва, че съществува човешка връзка между морските дарове дават формулировка, а също и къщите, свързани с ъгъла дават произведени изстрели. Вашият оптимум по време на прекъсване, перолатна мощност и също така сигурността, свързана със заснемането на бас, могат да бъдат получени.


Серията FDSP SZLH е идеална за пелетизиране машина за висококачествени рибни / аква / животински фуражни гранули. Той е с висок капацитет, висока ефективност, нисък шум, лесна работа и удобна поддръжка.

fish feed pellet machine.jpg

С най-зрялата технология, фуражните пелети на FDSP, произведени от нашата машина, имат такива характеристики:

1. Добра твърдост и издръжливост

2. Лесен за храносмилане за домашни птици


Диаметърът на готовата пелета може да бъде Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12 мм и т.н. (варира от 1.0-18 мм). Дължината е 3-7 см. Тя може да бъде персонализирана според различни изисквания.

Пелетите могат да бъдат като фуражи за много видове животни като пиле, патица, гъска, крава, говеда, кон, овце, свине, заек, риба, скариди и т.н.