Имейл: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108
Начало > Новини > Съдържание

FDSP новини

Машината за пелети на FDSP ви помага да гарантирате рентабилността на обработката на фуражите

Dec 25, 2017

Фуражите са основни за животинското производство. Високата ефективност на фрезоване на съвременните фуражни заводи допринася значително за осигуряване на сигурни доставки на храна от животински произход за хората. Съвместното производство на фуражи е сложна операция, която изисква обработка на

хетерогенна смес от няколко съставки в еднакви пелети. Фуражите сега са изправени пред важни предизвикателства. Те включват осигуряване на рентабилност и безопасност на фрезоване. Има големи различия в цените и често в снабдяването с фуражни суровини.


Доброто качество на пелетите е важно, тъй като носи няколко предимства като уплътняване, което намалява обема на храната, спестявайки транспорт и капацитет за съхранение. Добрите пелети имат хомогенна форма и са устойчиви при транспортиране и съхранение, което ще намали загубата от прах или глоби. Добрите качествени пелети с малък прах или глоби обикновено се приемат добре от животните, избягвайки селективното поглъщане на храната от животните.


FDSP може да ви достави висококачествена серия SZLH за животински фуражни пелети за пелетизиране на птици / животновъдство / пелети за храна за животни. Той е с висок капацитет, висока ефективност, нисък шум, лесна работа и удобна поддръжка. Можем да персонализираме различните мощности от 1 тон на час до 50 тона на час или дори повече.

FDSP feed pellet machine.jpg

Характеристики на FDSP машина за пелетизиране на фуражи  

а) Приемете аеродинамична технология, намалявайки температурата в пелетната камера до около 90 ° C, поради което машината може да работи добре непрекъснато.

б) Използвайки сфероид от графит чугун, тялото на машината е по-трайно.

в) Третирани от машина за охлаждане и фрезоване на твърдост, зъбните колела поддържат висока концентричност с вала, като по този начин осигуряват добра производителност и голям капацитет от моделите, задвижвани от ремъците.

г) С помощта на система за смазване можете да добавите мазнина към главния вал, без да е необходимо да изключвате машината.

д) Матрицата за отливане на пръстени се отлива чрез технология за термична обработка, като по този начин има дълъг живот и произвежда квалифицирани пелети.

е) Оборудван с усъвършенствано компенсационно серпентино-пружинно съединение, което свързва пелетизиращата камера с мотора, за да повиши безопасността и стабилността.

ж) Постоянното магнитно устройство може да отстрани примесите в процеса на пелетизиране.

з) Многослойните климатизатори могат да бъдат персонализирани за подобряване на качеството на хранителните гранули.