Имейл: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108
Начало > Новини > Съдържание

FDSP новини

10TPH фуражна пелетна линия, доставчик на линии за производство на фуражи

Dec 19, 2017

Фуражната пелетна линия / фуражна производствена линия е високопроизводителна фуражна линия за производство на фуражи, която може да се използва за производство на различни домашни и животински храни като пиле, патици, едър рогат добитък, свине, заек и др. професионално обслужване.


Предимства на линията за фуражни пелети

1. Може да се персонализира според вашите изисквания за храна за домашни птици.

2. Лесна работа

3. По-малко време и човешка работна сила за производство на повече хранителни пелети

4. Намалете отпадъците и подобрете производството

feed line.jpg

Схема на производствената линия за добив на пелети от птиче месо

Процес на съхранение на силози - Процес на получаване и предварително почистване - Процес на смилане - Дозиране и процес на смесване - Процес на гранулиране - Процес на охлаждане и пресяване - Процес на зареждане - Спомагателна система - Система за електрическо управление.


Въвеждане на основното оборудване "Пръстени за подхранване с водни пръски"

Тъй като нарастващата цена на храната за конвенционални риби, съвременните водни хранителни пелети, произведени от мелница за пелети, стават все по-популярни в аквакултурата. Този вид водна фабрика за фуражни пелети се приема широко от земеделските стопани, които хранят голямо количество водни животни. С модерна технология за пелетизиране и компактен дизайн, тази фуражна мелница може да осигури ефективно производство на пелети със супер качество. Диаметърът на пелетите може да бъде от 2 мм до 10 мм, за да отговори на търсенето на различни водни видове. Искате ли значително да спестите време и разходи за водно стопанство? Опитайте тази специално разработена водна захранваща пелетна машина ! Докато сте с този воден пелетизиращ фураж, трябва да сте сигурни, че тази мелница за пелети може да прави само потапящи фуражни пелети, ако искате да направите плаващи рибки за пелети, трябва да изберете екструдери за изхранване на рибите.