Имейл: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Хранителната промишленост силоз

Храните приложения изискват производител на силоз, който разбира уникалните нужди на храните приложения. Силози за храна трябва да се определя от местния климат и качеството на храните. Храна влага и съхранение температура трябва да поддържат безопасността диапазон. Изборът на подходящи изсушаване, Почистване и вентилация...

Изпрати запитванечат сега

Храните приложения изискватпроизводител на силозкоито разбира, на уникалните нужди на храните приложения. Силози за храна трябва да се определя от местния климат и качеството на храните. Храна влага и съхранение температура трябва да поддържат безопасността диапазон. Избор на подходящ измервания на сушене, Почистване и вентилация.

Силози за хранаса налични в камбанен звън панел сглобена силози от неръждаема стомана, алуминий и заварени, плоски panelbolted.

Всички силози на храните са произведени в ISO-сертифициран производствените мощности, използване на строги процес контроли. Епоксидна смола и стъкло разтопен за стомана с покритие танкове са фабрика покритие в екологично контролирани условия за качество и трайност. Храна клас и NSF покрития и строителство са налични.Приложения:

●Wheat за съхранение на багаж

ориз за съхранение на багаж

●Flour за съхранение на багаж

●soybean за съхранение на багаж

съхранение на зърно

●rapeseed за съхранение на багаж

●Maize за съхранение на багаж

●buckwheat за съхранение на багажФункции и предимства:

●galvanized стоманена плоча материал

Люк ●Base

●Long трудов живот: 25-30 години

●Measuring температура, контрол на ниво

●fumigation, охлаждане и вентилация, обезпрашаване

Система за контрол на ●Automation

●Easy повишаване на капацитета или силоз преместване

●Good уплътнение


Силоз опции:

●Lipp стоманени силози

●Assembly стоманени силози


Hot Tags: силози за зърно зърно СК съхранение на зърно резервоар за зърно Уест стоманени силози зърно стоманени силози за продажба зърнени силози производители серии, силози за зърно производител на силоз за зърно съхранение на зърно силози производители хранителната промишленост силоз, хранителната промишленост силози, овесено брашно силоз, СК силоз, силоз СК, СК силоз зърно, силози СК, СК силози, складови клетки, СК за съхранение на багаж, за съхранение на СК, производител на силози, силоз производители, силоз производител, съхранение силози производители, съхранение силоз производителя, силоз производители САЩ, стоманени силози стоманени зърно силоз, стоманени силози за съхранение на зърно, сусам силоз, овес силоз, брашно силоз, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Свързани продукти
Бързо съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.