Имейл: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Фуражната промишленост силоз

Съвременни животински фуражи мелница обикновено има огромен преработвателния капацитет на насипно зърно особено царевица/царевица, соя. Тя ще бъде усилена работа за експлоатацията на такъв материал в насипно състояние в тон от man мощност, така дълбоко желание на авто насипно зърно обработка система за фуражни дробилки, която е съхранение силоз система...

Изпрати запитванечат сега

Съвременни животински фуражи мелница обикновено има огромен преработвателния капацитет на насипно зърно особено царевица/царевица, соя. Той ще бъде усилена работа за експлоатацията на такъв материал в насипно състояние в тон от man мощност, така дълбоко желание на авто насипно зърно обработка система за фуражни дробилки, това е системата за насипни съхранение силоз за ферми, и също могат да бъдат приложени в мелница за царевица/царевица или пшеница, Маслобойни и други промишлени приложения.Нашите насипни акумулиращ съд за животинска храна мелница обикновено доставени заедно с фуражни дробилки и проектирани заедно.

Във фуражни заводи, храната за животни често се съхранява в тесен бетон силози до 20 метра височина. За попълване на силози генерира много прах. В дъното на силози шнекови конвейери освобождава добитъка храна. За да се избегне празен тичане на транспортьори или препълване на силози, измерване на ниво се изисква.

Силози с различен капацитет за съхранение на фураж, произведен от FDSP: поцинкована рамка, възможност за пневматични натоварване, разглеждане на прозореца.


Няколко вида за ниво на аналитичност за различни нужди.

Лесно храня изхода.

Не залепване.

Храната е прясна.

Силози с централен център или decenter.

Стълба с предпазна ограда.Hot Tags: храня индустрия силоз, фуражни заводи силоз, фабрика за фуражни силози, фуражната промишленост стомана за съхранение на багаж, говеда фуражна промишленост силоз, пиле feed индустрия силоз, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, емисия за съхранение, Feed складови клетки, Feed силоз, силоз фуражи, Feed силози, Feed СК, хранят кошчета за продажба, Feed силоз за продажба, силози за продажба, за фуражи емисия за съхранение на СК, емисия за съхранение силози, Feed силоз цени, Feed индустрия силоз, Feed промишленост СК, Feed индустрия за съхранение на багаж, емисия на резервоара, collinson емисия силози, силоз хранене система, силози за съхранение на багаж,

PartsSiloSizes

Diameter(m)

Height(m)

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Свързани продукти
Бързо съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.