Имейл: info@fdsp-cn.com
Телефон: +86-025-66621288-108

Външна температура устойчиви тип преддверие

Температурата на материали и температурата се повиши по време на придвижване може да разгънете, херметически тялото и това е вредно за лагери и печат масло система. По този начин развиваме външната температура устойчиви тип преддверието. Той се използва широко за предаване материали при температура под 300 ℃...

Изпрати запитванечат сега
Външна температура устойчиви тип преддверие

Температурата на материали и температурата се повиши по време на придвижване може да разгънете, херметически тялото и това е вредно за лагери и печат масло система. По този начин развиваме външната температура устойчиви тип преддверието. Той се използва широко за предаване материали при температура под 300 ℃.


Движение части и преддверието орган, който се свържете с материалите са отделени за защита на носещи и масло печат система от високата температура.


Тъй като раздяла, този тип преддверието могат да не само носят висока температура, но също така ефективно предотвратяване на фин прах получаване чрез вентилационни отвори масло и въвеждане на лагер. Може да се избегне възможно увреждане на машината.


Hot Tags: преддверието air заключване
Свързани продукти
Бързо съобщение
Вашата поверителност е важна за нас - ние никога не продаваме или споделяме вашата информация.